Informatieavond ouders groep 8

Op 11 november organiseren wij een informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 8. Op deze avond vertellen we graag meer over ons onderwijs, vmbo Groen en Het Groene Lyceum. We organiseren drie dezelfde sessies. In verband met de aangescherpte corona-maatregelen kunnen we per sessie maximaal 30 personen ontvangen.

Wil je naar de ouderavond komen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Je kunt aangeven of je met 1 of 2 personen aanwezig bent en een keuze maken uit sessie 1,2 of 3. De eerste sessie is van 18.30-19.15 uur, de tweede sessie is van 19.30-20.15 uur en de derde sessie is van 20.30 – 21.15 uur. Je kunt je tot en met 9 november aanmelden*.

*Let op: momenteel zijn onze sessies (maximaal 30 personen) vol waardoor je je niet meer kunt aanmelden. Houd echter het aanmeldformulier in de gaten want er kunnen weer beschikbare plekken komen doordat een deelnemer zich afmeldt.

Aanmeldformulier ouderavond op locatie

De presentatie wordt opgenomen. Heb je belangstelling voor de video-opname, dan vragen we je onderstaand formulier in te vullen. In de week van 15 november sturen wij de video-opname via e-mail.

Aanvraagformulier video-opname informatiebijeenkomst 11 november

 

Open dagen vmbo en Het Groene Lyceum Almelo 


Open dag 25 november is geannuleerd
Helaas is er besloten om de Open dag op 25 november niet door te laten gaan. Door de zorgelijke ontwikkelingen van het corona-virus vinden we het niet verantwoord om dit event te organiseren. We kijken of we hiervoor een online alternatief kunnen organiseren. Voor vragen neem contact met ons op via ons contactformulier.

Open dag 20 januari
Samen met je kind onze school ontdekken? Dat kan tijdens de open dag in januari.
Klik hier voor meer informatie over de open dag.