Open dag vmbo Twello

Kennis maken met het vmbo-groen in Twello? Het kan tijdens Open dag op vrijdag 25 januari 2019 van 15.30 tot 20.30 uur en zaterdag 26 januari van 10.00 tot 12.30 uur. Leerlingen uit de hoogste groepen van de basisschool kunnen zich samen met hun ouders/verzorgers persoonlijk laten informeren over het unieke karakter van het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Iedereen die geïnteresseerd is in een uitdagende groene opleiding is welkom.

In een informele setting maak je kennis met docenten, vakken, leerlingen en de school. En in speciale voorlichtingsrondes vertellen we alles wat je wilt weten! Tijdens de Open dag kun je ook kennis maken met Het Groene Lyceum.

Leerlingen die kiezen voor het vmbo Groen krijgen in vier jaar een goede basis voor een vervolgopleiding in het (groene) mbo. Bij het vmbo Groen leren leerlingen in een groene omgeving. Hierbij gaat het niet alleen om het leren van kennis, maar ook om het leren kennis toe te passen. Leren gaat beter door doen. Bijvoorbeeld door zelf een tuintje aan te leggen of een telefoongesprek in het Engels te voeren. Natuurlijk is de ontwikkeling van sociale en praktische vaardigheden onmisbaar. Dit gebeurt tijdens (maatschappelijke) stages, praktijklessen, projectweken en trainingen. Wij bieden leerlingen herkenbare vakken, zoals Nederlands, wiskunde, aardrijkskunde/geschiedenis en techniek.

Open dag vmbo Groen Zone.college Twello
15.30 uur tot 20.30 uur
Meester Zwiersweg 4, Twello

Kun je op 25 januari niet komen? Kom dan op zaterdag 26 januari van 10.00 uur tot 12.30 uur naar de open dag!