Voorlichtingsavond Het Groene Lyceum Zwolle

Op maandag 12 november organiseert Het Groene Lyceum van Zone.college Zwolle een extra voorlichtingsavond. Van 19.30 uur tot 21.00 uur wordt informatie gegeven over het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Iedereen die geïnteresseerd is in een uitdagende groene opleiding is welkom. De voorlichtingsavond is voor leerlingen uit de hoogste groepen van de basisschool en hun ouders/verzorgers.

In een apart programma kunnen ook de kinderen kennismaken met het groene onderwijs. Onderwerpen die onder meer aan de orde komen zijn: inhoud van Het Groene Lyceum, de manier van lesgeven en de begeleiding. Uiteraard staat een rondleiding door de school op het programma.

Goede resultaten
Het Groene Lyceum hanteert een herkenbare aanpak met aandacht voor de groene omgeving, goede leerlingbegeleiding en een optimale aandacht voor ontwikkeling van onderwijs. Met deze ingrediënten begeleidt het docententeam alle leerlingen naar hun diploma. Dat de aanpak werkt, blijkt uit de scores van het eindexamen 2016. 98 procent van de leerlingen behaalde hun welverdiende diploma.

 

Voorlichtingsavond Het Groene Lyceum Zwolle
19.30 uur tot 21.00 uur
Koggelaan 7, Zwolle

Nieuwsgierig naar beelden uit ons onderwijs? Volg ons op Facebook. Je kunt ook de keuzetest vmbo doen.