Inloggen

Inloggen intranet

Binnen Zone.college speelt intranet een belangrijke rol. Op dit medium vinden leerlingen informatie over (internationale) stages, schoolregels en andere relevante onderwijszaken. Ook staat hier voor verschillende lessen de lesstof en opdrachten klaar.

Klik hier om in te loggen op het intranet van Zone.college.

 

Inloggen Magister

We vinden het belangrijk dat je altijd kunt kijken hoe het in je opleiding gaat. Daarom werken we binnen Zone.college met het digitale leerling- en studentvolgsysteem Magister. Je kunt dan altijd actuele roosterwijzigingen, berichten en mededelingen bekijken. Ook heb je toegang tot roosters en absentiegegevens.

Klik hier om in te loggen op Magister 6.

Vragen over het gebruik van Magister? Mail of bel dan naar de administratie van de onderwijslocatie. Onze collega’s geven je zo snel mogelijk antwoord. Via Magister kun je overigens ook persoonlijke gegevens wijzigen. Zo ontvang je de post altijd op het juiste adres.

Informatie Schoolkassa

De Schoolkassa van Zone.college biedt (ouders van) leerlingen/studenten en derden de mogelijkheid om veilig online te betalen. Handig!

De Schoolkassa is opgebouwd uit een aantal stappen:

  • Selecteer de locatie waar je zoon/dochter of jijzelf onderwijs volgt ;
  • Selecteer algemeen (voor huur kluisje, printtegoed, extra gymshirt en/of oordopjes), mbo of het betreffende vmbo leerjaar;
  • Selecteer vervolgens het gewenste artikel en vervolg de stappen in de Schoolkassa. Een artikel gekocht en betaald via iDEAL? Dan krijg je via email een betaalbewijs, dat tevens dient als afhaalbewijs. Neem deze betaalbevestiging mee naar school.

Waar kan ik welke artikelen vinden?

Onder algemeen staan onder andere de volgende artikelen:
–       Huur kluisje
–       Printtegoed
–       Extra gymshirt
–       Oordopjes

Onder mbo staan de kosten voor onderwijsbenodigdheden en voor extra activiteiten, zoals gereedschap en VCA.

Onder vmbo leerjaar staan de kosten voor extra activiteiten die gekoppeld zijn aan een specifiek vmbo leerjaar, zoals extra activiteiten in het kader van Sinterklaas, Kerst, mentor-uitje, schoolfeesten, introductiekamp, schoolkamp.

Door op deze link te klikken kom je bij de handleiding van schoolkassa.

Kun je geen gebruik maken van internetbankieren of heb je vragen over de internetkassa? Neem dan contact op met de debiteurenadministratie (email: debiteuren@zone.college of  telefoonnummer: 088 – 2620700).

Door op deze link te klikken geef je aan dat je bovenstaande tekst hebt doorgelezen en word je doorgeschakeld naar de Schoolkassa.

Wachtwoord vergeten

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan op deze link en kies voor wachtwoord vergeten.