Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Leuke dingen doen

School moet natuurlijk wél leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Maar neem dit niet van ons aan, bekijk de onderstaande film en hoor het zelf van onze leerlingen. Op de social media pagina’s van onze school zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

Volg ons op

Instagram

Wist je dat de SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) een belangrijke plek hebben in ons onderwijs? Tweedeklassers van het vmbo in Twello hebben tijdens het project Oeganda ingezoomd op thema’s als armoede, cultuur en economie met koppeling naar de SDG’s. Tijdens de opdrachten werd onder andere speelgoed van afvalmaterialen gemaakt. #duurzaamheid #sdg ...

142 0