Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Leuke dingen doen

School moet natuurlijk wél leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Maar neem dit niet van ons aan, bekijk de onderstaande film en hoor het zelf van onze leerlingen. Op de social media pagina’s van onze school zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

Volg ons op

Instagram

Vandaag zijn de eerste mbo-praktijkverklaringen in Twente uitgereikt. Dit zijn de deelnemers van Zone.college en ROC van Twente die hun praktijkverklaring in ontvangst mochten nemen. Gefeliciteerd! #praktijkleren ...

196 0

Drie dagen feest in Doetinchem! 170 studenten mbo ontvingen de afgelopen dagen hun diploma in speciaal ingerichte drive-thru door De Timp op het terrein aan de Oude IJsselweg. Een unieke ervaring, die door studenten en docenten positief is ervaren. #fijnevakantie #succes #alumni ...

320 1

Baal jij ook dat er dit jaar geen evenementen zijn? Wil je corona-proof genieten van het werk van creatieve makers, professionals en afstudeerders kom dan naar PROTO Art & Design 2020 in Zwolle. De stad is van 26 juni tot en met 5 juli omgetoverd tot één grote expositie: dat is PROTO! Overal in de stad ontdek je de creatieve werken en kunst van deze creatievelingen. Ook de werken van Alena de Ruiter en Naomi Huisman, twee studenten van de opleiding Bloem & Styling van het Zone College in Zwolle, zijn te zien. Check de website www.protozwolle.nl en zoek op Alena en Naomi. Bekijk de intro zie link in bio.
#protozwolle #proto2020 #zwolle #provincieoverijssel #gemeentezwolle
#artez #artezfinals2020 #bzbzwolle #cibap #cibapgraduates2020
#zwollefonds #landstede #windesheim #deltioncollege
#deltioninthespotlight #zonecollege #creativeworks #bzkzwolle #binnestebuiten #kunst #ontwerp #expo
...

239 0