Zone.college Enschede

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. We bieden kwalitatief goed onderwijs en hebben binnen en buiten de school de beschikking over moderne en leuke praktijkruimtes. Dierverblijven, keukens, tuinen en technieklokalen: bij ons leer je door zélf te ontdekken, te doen en te ervaren.

Bereikbaarheid
Onze school is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt vlak bij de school. Vanaf het treinstation Enschede neem je de bus (lijn 8 of lijn 9) naar Hengelo en stap je uit bij de halte ‘Uranusstraat’. Vanaf treinstation Hengelo kun je met dezelfde lijnen naar halte ‘Uranusstraat’ te Enschede.

Brochure, schoolgids en schoolplan
Blader voor meer informatie door onze schoolgids. In het schoolplan worden de hoofdlijnen van het schoolbeleid beschreven en het leerlingenstatuut legt de rechten en verplichtingen van de leerlingen vast.

Voedingsbeleid
Het Zone college Enschede heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling en leefstijl van onze leerlingen/studenten. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. Lees hier meer over in ons Voedingsbeleid.