vmbo Groen en Het Groene Lyceum

Online voorlichting november + open dag 28 januari 2021

Ontdek Zone.college Zwolle tijdens de open dag

Voor het maken van een goede keuze nodigen we jou en je kind graag uit voor de open dag. Dan kunnen jullie de sfeer proeven, kennismaken met enkele praktijklessen en direct informatie ontvangen van docenten, ouders en leerlingen. In november organiseren we meerdere voorlichtingsavonden. We bieden op onze school de route vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Het Groene Lyceum is voor kinderen met een havo-advies.

Meld je aan voor een voorlichtingsavond

De voorlichtingsavonden zijn dit jaar online. We hebben een online programma samengesteld, zodat je samen met je kind onze school wat beter kunt leren kennen. Via het online aanmeldformulier kun je je aanmelden voor een avond. Na aanmelding ontvang je direct een e-mail met een aanmeldbevestiging en meer informatie.

  • 2, 9,16, 23, 30 november 2020 Voorlichtingsavond Het Groene Lyceum
  • 5, 12,19, 26 november 2020 + 3 december 2020 Voorlichtingsavond vmbo

3 redenen om naar de open dag te gaan op 28 januari 2021:

  • Je ontdekt hoe je kind zijn/haar (groene) wereld mag invullen op basis van talent en interesse
  • Spreek leerlingen en proef de sfeer
  • Stel je vragen aan docenten en ouders

Voorbereiden op de open dag

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag in januari. Wil je dat we je informeren over wanneer je je kunt aanmelden? Klik hier om je e-mail achter te laten. Je krijgt dan van ons bericht zodra het aanmeldformulier voor de open dag op de site staat. In de VO gids staat een handige checklist voor ouders en leerlingen. De vragen kunnen helpen bij de schoolkeuze. Bekijk de website van de VO gids voor meer informatie.

Introductie

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college. Zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 500
  • zwolle@zone.college