Doemiddagen Borculo

Wil je een goed beeld krijgen van de school en beleven welke bijzondere dingen je leert bij Zone.college Borculo? Meld je zoon of dochter dan nu aan!

Aanmelden

 

DOEMIDDAGEN
Op woensdag 18 november en op woensdag 25 november vinden de Doemiddagen plaats voor leerlingen van groep 8. Op een actieve manier brengen we je in aanraking met o.a. bloemen, dieren, biologie, computers, voeding, techniek en kunst en cultuur. Met andere woorden: je maakt kennis met alle vakken die kenmerkend zijn voor onze school. We hebben een programma samengesteld dat duurt van 13.15 tot 16.30 uur.

VOORLICHITNG VOOR OUDERS
Dit jaar hebben we een online variant van onze voorlichting voor ouders. De voorlichting is online te volgen op woensdagmiddag 25 november 14.30 – 15.30. Er zal die dag een link beschikbaar worden gesteld op deze pagina zodat je kunt deelnemen. Daarnaast zie je een impressie van de doemiddag van de week ervoor.

Let op: ontwikkelingen corona
We weten natuurlijk niet hoe het corona-virus zich ontwikkeld de komende periode en of de maatregelen worden verscherpt. We houden ons aan de richtlijnen van de RIVM, wat eventueel kan betekenen dat de Doemiddagen op het laatste moment toch niet door gaan. We houden je daar natuurlijk van op de hoogte. Voor vragen neem contact met ons op via ons contactformulier.